Waar kan ik de kortingscode van AH invoeren? 

Een veelgestelde vraag op onze website gaat over waar je op de Albert Heijn site de kortingscode kunt invoeren. Albert Heijn laat je daar wat naar zoeken en het is niet helemaal duidelijk. Zeker niet als je voor de eerste keer je boodschappen gaat bestellen bij Albert Heijn, daarom helpen we je hier graag een handje bij. 

AH actiecode invoeren

Wil je een bestelling plaatsen bij Albert Heijn en heb je een actiecode die je daar graag bij gebruikt voor extra voordeel? Het is eerste wat je moet doen is een account aanmaken bij Albert Heijn. Daarin kan je ook je bonuskaart (en eventueel ook je airmiles- en gall&gall-kaart) koppelen voor extra voordeel. 

Een actiecode van AH kan je pas invoeren nadat je een afhaal- of bezorgmoment hebt gekozen. Nadat je het scherm onder subtotaal hebt ''uitgeklapt", zie het kopje 'actiecode invoeren'. Plak daar je actiecode en klik op 'wissel in'. In onderstaande afbeelding zie je op welk pijltje je moet klikken om het scherm van de actiecode zichtbaar te maken. 

Kortingscode AH invoeren

Pas nadat je op dit pijltje hebt geklikt, wordt het veld waar je actiecodes in kunt voeren zichtbaar. Zie onderstaande afbeelding voor de duidelijkheid. 

Voer de kortingscode in van Albert Heijn


Kortingscode AH gebruiken

Nu duidelijk is waar je een kortingscode van AH kunt invoeren, is het natuurlijk tijd om te checken of je wel de beste kortingscode hebt! Wij hebben een overzicht met kortingscodes voor je klaarstaan van verschillende supermarkten waar je online je boodschappen kunt bestellen. Ook van Albert Heijn hebben we een aantal actiecodes. 

Ga direct naar AH.nl en gebruik je kortingscode