Sinds eind 2015 is Jumbo gestart met het bezorgen van de boodschappen. Ze lijken hiermee de concurrentiestrijd met Albert Heijn aan te gaan, die al langere tijd de boodschappen thuis brengt. Jumbo doet dat nog niet door héél Nederland, maar het aantal plaatsen waar Jumbo boodschappen gaat bezorgen groeit wekelijks. Elke week komen er nieuwe plaatsen bij waar Jumbo start met thuisbezorgen. 

Jumbo boodschappen bezorgen

Wil je weten hoe het werkt om je boodschappen bij Jumbo te bestellen? In onderstaand filmpje een heldere uitleg over het bestellen en laten bezorgen van je boodschappen bij Jumbo. 

Jumbo bezorgkosten

De kosten voor het thuisbezorgen van je boodschappen bij Jumbo bedragen 6 euro. Je ontvangt 1 euro korting op je bestelkosten wanneer je voor 70 euro of meer boodschappen online koopt. De kosten voor het ophalen van je boodschappen bij Jumbo liggen lager, maar zijn afhankelijk van het moment dat je kiest. 

Jumbo boodschappen laten bezorgen

Geen bestelkosten

Ook bij Jumbo kan je korting krijgen op je bestelkosten óf je hoeft zelfs helemaal geen bestelkosten te betalen voor je bestelling! Als je bepaalde actieproducten bij Jumbo bestelt, dan betaal je géén bestelkosten bij het ophalen of bezorgen van je bestelling op maandag t/m donderdag. Iedere week zijn er andere actieproducten. Zo kan je online boodschappen doen bij Jumbo, zonder extra kosten te betalen voor het bezorgen of ophalen van je boodschappen.

Bekijk hier de actieproducten van Jumbo en betaal geen bestelkosten

Jumbo boodschappen afhalen

Het kan zijn dat Jumbo nog geen bezorgoptie heeft in jouw woonplaats. Dan heb je de mogelijkheid om zelf je boodschappen op te halen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt van Jumbo. Bij zo'n Pick Up Point staan de boodschappen klaar voor je op het afgesproken tijdstip. Lees meer over de Pick Up Points van Jumbo en de mogelijkheden die je hierbij hebt. 

Ervaring boodschappen bestellen Jumbo

Heb jij inmiddels al ervaring opgedaan met het bestellen van je boodschappen bij Jumbo? Je kunt nu heel gemakkelijk en snel op onze site een eerlijke review plaatsen over het bestellen van boodschappen. Met deze review kan je andere mensen helpen bij het kiezen van een geschikte supermarkt voor het online boodschappen doen. Wij zijn erg benieuwd naar je ervaring met het bestellen van boodschappen bij Jumbo. Een review over een supermarkt plaatsen kan je ook op onze website.