PLUS supermarkt geeft je een unieke service waarmee je nu binnen 2 uur je boodschappen in huis kan hebben. Super handig als je bijvoorbeeld door het mooie weer zin in een barbecue met vrienden hebt, maar nog niet alles in huis hebt.

Boodschappen vandaag nog bezorgen

Steeds meer mensen zoeken naar mogelijkheden om boodschappen te bestellen en vandaag nog in huis te hebben. Extra snelle bezorgservice is ook in boodschappenland erg in trek. En begrijpelijk, want hoe vaak komt het niet voor dat je wat boodschappen niet in huis hebt en ze wel snel zou willen bestellen?
PLUS komt nu met deze PLUS Express service. Daarmee zijn je boodschappen in 2 uur klaar voor bezorging of afhalen. Voor de prijs van € 2,50 + de standaard bezorgkosten regelt jouw eigen PLUS winkel deze snelle bezorging. 

Hoe werkt de extra snelle bezorging van boodschappen? 

Jouw eigen PLUS winkel zorgt ervoor dat je bestelling super snel klaarstaat. De medewerkers van jouw eigen PLUS komen de boodschappen thuisbezorgen of zetten het voor je klaar in de winkel. De prijs van bezorging met PLUS Epress is € 8,50. Voor afhalen met PLUS Express zijn de kosten lager, namelijk € 5,- totaal. 

In onderstaand filmpje een leuke introductie van de service van PLUS. 

Heb je zelf ervaring met deze snelle bezorgservice? We vinden het heel fijn om te horen hoe dat is gegaan en waarderen een review hierover enorm. Met het plaatsen van een review over een supermarkt help je anderen  met het kiezen voor een online supermarkt. Een review plaatsen kan hier. Dank je wel! 

Ga direct naar PLUS