Als je een frequente shopper bij Albert Heijn bent, wil je natuurlijk het maximale halen uit je boodschappenervaring en veel kunnen besparen. Het Albert Heijn Premium Abonnement biedt een scala aan exclusieve voordelen die het winkelen nog aangenamer en vooral voordeliger maken. Op deze pagina nemen we een diepere duik in het Premium Abonnement en laten we je zien waarom het een geweldige keuze is voor heel veel Albert Heijn-klanten zoals jij!

Ga direct naar AH Premium

Wat is het Albert Heijn Premium Abonnement?

Het Albert Heijn Premium Abonnement is een speciaal lidmaatschap dat jou als klant toegang geeft tot unieke voordelen en extraatjes. Voor slechts €12,- per jaar, oftewel €1,- per maand, geniet je van een reeks privileges die je boodschappenervaring naar een hoger niveau tillen en je veel voordeel op kunnen leveren. 

De exclusieve voordelen op een rijtje:

 1. Altijd 10% korting op het biologische assortiment:
  Als Premium-lid ontvang je een vaste korting van 10% op het biologische assortiment. Geniet van gezonde, biologische producten en bespaar tegelijkertijd op je wekelijkse boodschappen.

 2. Sneller digitaal sparen:
  Met het Premium Abonnement spaar je twee keer zo snel voor spaarzegels, koopzegels en Mijn AH Miles. Dit betekent dat je sneller kunt profiteren van mooie beloningen en leuke extra's. Bovendien is het digitale spaarsysteem handig en gemakkelijk in gebruik.

 3. Wekelijkse Bonus Box aanbiedingen:
  Als Premium-lid kun je elke week maar liefst 10 Bonus Box aanbiedingen activeren. Ontdek nieuwe producten, geniet van exclusieve kortingen en bespaar op je favoriete merken. Zo kun je regelmatig nieuwe smaken en producten uitproberen, en profiteer je van speciale aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor Premium-leden.

 4. Kortingen op abonnementen:
  Het Premium Abonnement biedt ook interessante kortingen op abonnementen van bekende merken zoals Ziggo alles-in-een en Bol.com select. Profiteer van besparingen tot wel 50% op deze services en geniet van extra voordeel buiten je boodschappen om. Daarnaast krijg je ook korting op een bezorgbundel van AH. Dit voordeel levert al snel €2,- per maand op. 

 5. Geen voordeel? Geld terug!
  Ben jij ervan overtuigd dat dit Premium Abonnement je geen voordeel oplevert en heb je het uitgeprobeerd? Dan kan je dit melden bij AH en krijg je het verschil terug. 

Hoe word je lid van het Albert Heijn Premium Abonnement?

Het lid worden van het Albert Heijn Premium Abonnement is eenvoudig en snel. Ga naar de website van Albert Heijn of open de app van AH en meld je aan voor het Premium Abonnement. Voor slechts €12,- per jaar kun je direct beginnen met genieten van alle exclusieve voordelen.

Ah premium abonnement met zichtbaar in de app wat het voor voordeel op kan leveren

Het proberen waard?

Het Albert Heijn Premium Abonnement biedt exclusieve voordelen en extra gemak voor trouwe Albert Heijn-klanten. Met een vaste korting op het biologische assortiment, sneller digitaal sparen, wekelijkse Bonus Box aanbiedingen en kortingen op abonnementen, is het Premium Abonnement een goede keuze voor wie het maximale uit het winkelen bij Albert Heijn wil halen.

Aarzel niet langer en word vandaag nog lid van het Albert Heijn Premium Abonnement om te genieten van al deze fantastische voordelen. Maak van je boodschappen een nog plezierigere ervaring en profiteer van exclusieve aanbiedingen die speciaal voor jou als Premium-lid beschikbaar zijn. 

Lees meer over boodschappen bestellen bij Albert Heijn