Boodschappen achteraf betalen

Zoek je een supermarkt waar je de boodschappen achteraf kunt betalen? Of een manier waarop je boodschappen kunt bestellen op rekening? Bij heel veel supermarkten is het mogelijk om je boodschappen online te bestellen en pas te betalen bij aflevering. Vaak betaal je met pin zodra je boodschappen worden bezorgd. Je kunt ook steeds vaker je boodschappen bij aflevering betalen via bijvoorbeeld de AH app of Apple Pay. Je kunt op deze manier je bestelling eerst even snel checken en daarna pas betalen. Dus eerst even zien, dan pas betalen.
Maar steeds meer mensen (niet alleen zakelijk, maar ook particulier) vragen zich af bij welke supermarkt het mogelijk is om je boodschappen op rekening te kopen. We geven je in dit blog graag een overzicht waar het mogelijk is om je boodschappen op rekening te kopen op dit moment. 

Boodschappen doen in supermarkt en achteraf betalen

Bij welke supermarkt is het mogelijk om achteraf te betalen? 

Achteraf je boodschappen betalen met pin is mogelijk bij Jumbo, AH, PLUS, Spar, Picnic, Coop en meer. Zo kan je boodschappen vooruit bestellen en pas betalen bij levering. Als particulier je boodschappen bestellen op rekening is nu (nog) niet mogelijk. Er is op dit moment geen enkele supermarkt die deze service kan verlenen en je later een factuur kan sturen voor de boodschappen. Als particulier kan je alleen de boodschappen online bestellen en vervolgens direct betalen bij afhalen of betalen bij bezorging. Het is bijvoorbeeld ook nog niet mogelijk om je boodschappen te betalen met Afterpay als particulier. 

Wel kan je bij een aantal supermarkten een automatische incasso instellen voor het betalen van je boodschappen. Dat kan op dit moment bij Picnic en Crisp. Bij online supermarkt Butlon betaal je de boodschappen juist direct bij het bestellen met iDeal. 

Goedkoper boodschappen doen bij Butlon

Boodschappen betalen met een creditcard

Je bestelling van boodschappen betalen met een creditcard is mogelijk bij Jumbo. Bij Albert Heijn is het op dit moment nog niet mogelijk om je boodschappen met creditcard te betalen bij bezorging of afhalen. 

Als particulier is het op dit moment nog niet mogelijk in Nederland om boodschappen op rekening te bestellen. Als zakelijke klant zijn de mogelijkheden wél groot! 

Achteraf je bestelde boodschappen betalen met een pin-betaling is mogelijk bij: 

Albert Heijn Jumbo
Hoogvliet Picnic
PLUS Coop
SPAR Dekamarkt

Ben je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en doe je zakelijke boodschappen voor je bedrijf? Voor zakelijke klanten is het wél mogelijk om boodschappen op rekening te kopen. Achteraf betalen als zakelijke klant is bijvoorbeeld mogelijk bij Albert Heijn, Jumbo en PLUS. Je hoeft daardoor niet elke bestelling apart te betalen, maar kunt meerdere rekeningen in één keer betalen. 

Zakelijke boodschappen op rekening bestellen 

Boodschappen op rekening bij Jumbo en AH.nl

Boodschappen achteraf betalen mogelijk als zakelijke klantBoodschappen achteraf betalen bij Jumbo en Albert Heijn is alleen mogelijk voor zakelijke klanten. Je kunt een zakelijke klant bij deze supermarkten worden als je in het bezit bent van een geldig KVK-nummer. Je kunt vervolgens een aanvraag doen voor een automatische incasso of betalen op rekening. Je ontvangt dan een factuur van je bestelde boodschappen voor je bedrijf en kunt deze achteraf betalen. Dit is overigens ook mogelijk voor scholen, kinderopvang-organisaties en zorginstellingen. Ook deze branches bestellen met veel regelmaat de boodschappen online. Boodschappen op rekening bestellen voor particulieren is op dit moment helaas niet mogelijk. 

Boodschappen betalen via afterpay, klarna, paypal en meer

Wil je graag je zakelijke boodschappen bestellen en achteraf kunnen betalen? Bij sommige supermarkten is het mogelijk om de boodschappen achteraf te betalen met bijvoorbeeld Afterpay of Paypal. Bij bijvoorbeeld de supermarkt Dekamarkt bestaat de optie om je boodschappen achteraf te betalen met Afterpay. Inmiddels lijken andere betaalmiddelen de voorkeur te hebben bij andere supermarkten en worden veel zakelijke boodschappen ook betaald via automatische incasso. Bekijk bij je favoriete supermarkt wat de mogelijkheden zijn voor achter betaling van de boodschappen. want als zakelijke klant heb je veel mogelijkheden. Je kunt een zakelijke bestelling plaatsen en zelf uitproberen of het werkt voor je bedrijf, zonder meteen ergens aan vast te zitten. 

Zakelijke boodschappen bestellen en achteraf betalen

Voordeliger boodschappen doen

Steeds meer mensen moeten besparen op de boodschappen. Door de extreme inflatie en dure boodschappen is slim inkopen doen een uitdaging geworden. Gelukkig is het nu  mogelijk door bij online supermarkten goede aanbiedingen in te kopen. De goedkoopste supermarkt waar je bulk aanbiedingen kunt inslaan is Butlon. Een deel van de producten heeft nog een beperkte houdbaarheidsdatum (dat kan je eenvoudig checken) en is daardoor heel goedkoop. Daarnaast zijn er maandelijks goede aanbiedingen waar je een flinke voorraad van kunt aanleggen. Het is wellicht de moeite waard even te bekijken of Butlon voor jou ook voordeel op kan leveren. 

Ga direct naar Butlon

Butlon heeft grootse aanbiedingen