Tips voor gratis bezorging van je boodschappen

Wanneer je op zoek bent naar een manier om korting te krijgen op de bezorgkosten van je boodschappen, moet je zeker even verder lezen. Er zijn namelijk verschillende manieren om te besparen op de bezorgkosten of servicekosten van je online bestelling bij bijvoorbeeld Albert Heijn, Jumbo, PLUS, Coop, Deen of een andere supermarkt. We betalen namelijk niet graag veel geld voor het bezorgen van de boodschappen, zo blijkt uit onderzoek. We begrijpen dat maar al te goed en delen hieronder de tips voor gratis bezorging van je boodschappen. 

Tip 1: gebruik een kortingscode

Allereerst kan je natuurlijk kijken of er een actieve kortingscode beschikbaar is van jouw favoriete supermarkt. Wij hebben regelmatig kortingscodes beschikbaar waarmee jij gratis bezorging krijgt voor je boodschappen. Je kunt met een speciale actiecode ook korting ontvangen op je totaalbedrag van de boodschappen. 

Bekijk hier actieve kortingscodes

Altijd gratis bezorging bij Deen en Picnic

Gratis bezorging bij Picnic vanaf 25 euro aan boodschappenJe kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je boodschappen te doen bij een supermarkt waar je nooit hoeft te betalen voor de bezorging. Bestel je voor 40,- euro of meer aan boodschappen bij Deen, dan is de bezorging gratis. Bloemen bestellen bij Deen is ook mogelijk, dan betaal je ook geen verzendkosten en is bezorging dus altijd gratis door heel Nederland.

Of bestel bij Picnic voor 25,- euro of meer aan boodschappen, en de boodschappen worden gratis thuisgebracht. Bovendien blijkt de online supermarkt Picnic ook zeer geschikt wanneer je goedkoop boodschappen wilt doen, want ze geven je de laagste prijsgarantie. 

Ga direct naar Picnic

Tip 2: voeg actieproducten toe aan je bestelling

Elke week hebben verschillende supermarkten actieproducten waarmee je gratis bezorging krijgt. Wanneer je deze producten toevoegt aan je bestelling, ontvang je de bezorging (of de genoemde servicekosten) gratis. Deze actieproducten zijn wekelijks verschillend en vooral te vinden bij Albert Heijn, Jumbo en PLUS. Op onderstaande afbeelding je een voorbeeld van actieproducten bij Albert Heijn. 

Gratis bezorging van je boodschappen

Bekijk hier de actieproducten van deze week bij Albert Heijn

Tip 3: bezorging gratis vanaf €,-

Er zijn ook steeds meer supermarkten die een bestelling vanaf een bepaald bedrag gratis thuisbezorgen. Zo wordt je bestelling van Deen altijd gratis bezorgd vanaf € 40,-. Een bestelling bij supermarkt Coop wordt gratis thuisbezorgd vanaf € 70,- en een bestelling bij Picnic ontvang je al gratis thuis vanaf € 25,-.