Uit verschillende onderzoeken blijkt dat jonge gezinnen steeds meer boodschappen online bestellen. Vooral tijdens een zwangerschap, kraamweek én daarna ervaren veel gezinnen het gemak van online boodschappen doen. Het scheelt je een hoop gesjouw en je doet de boodschappen op een moment dat het jou uitkomt. Dus ook na sluitingstijd! Je kunt steeds meer producten voor je baby online kopen, het assortiment groeit hard bij bijvoorbeeld Albert Heijn. Ook luiers worden steeds vaker in zogenoemde maandboxen aangeboden. Zeker wanneer babyproducten in de aanbieding zijn, is online bestellen een handig idee. 

Ga direct naar Albert Heijn

Jonge gezinnen bestellen veel online

Zoals we al aangaven blijkt uit onderzoeken dat jonge gezinnen frequent online bestellen. Dat gaat over de wekelijkse boodschappen, maar ook andere producten van bijvoorbeeld kleding tot elektronica en van fietsen tot een bos bloemen. Als jong gezin heb je het druk. Daarom kiezen veel gezinnen voor een aanpak waarbij je veel tijd kunt besparen. Wekelijks de boodschappen online bestellen scheelt je dan al snel een 1-2 uur per week. 

Kies favoriete online supermarkt

Albert Heijn en Etos 

Als je kiest voor de bezorgservice van Albert Heijn, heb je het voordeel dat je online ook producten kunt kiezen uit het online assortiment van Etos. Dus ook de Etos aanbiedingen zoals luiers, luierdoekjes en andere babyproducten. Wil je besparen op de bezorgkosten bij Albert Heijn en met regelmaat boodschappen gaan bestellen? Kies dan voor de bezorgbundel. Voor een vast bedrag per maand worden dan de boodschappen bij je thuisbezorgd en ben je altijd zeker van een bezorgmoment. 

Bekijk de baby acties bij Albert Heijn en Etos 

Babyproducten online bestellen

Wat staat er elke week standaard op de boodschappenlijst? 

In elk gezin zijn er wel standaard producten die je elke week koopt. Denk aan brood, zuivelproducten, beleg en dergelijke. Als je de boodschappen online gaat bestellen, kan je deze standaard producten ook opslaan. Zo bespaar je de volgende keer dat je boodschappen gaat bestellen nog meer tijd want met één klik zet je ze zo weer bij je bestelling. Je kunt er ook voor kiezen om te kijken bij 'eerder besteld'. Zo zie je ook heel snel waar je deze week bonusvoordeel op ontvangt. Je kunt ook zelf handige lijstjes maken in je account. De eerste keer dat je een lijstje maakt is het even wat klikwerk, maar daarna bespaar je er alleen maar heel veel tijd mee. 

Voordelig boodschappen bestellen baby