Boni

Wil je graag je boodschappen online bestellen bij Boni en ben je op zoek naar de mogelijkheden bij Boni? De Boni supermarkten zitten voornamelijk in het midden van het land en het noord-oosten. Wij hebben hier alles op een rij gezet over Boni en delen graag onze tips voor een online bestelling van boodschappen. Boni had namelijk altijd de mogelijkheid om je boodschappen online te bestellen, maar inmiddels hebben er veranderingen plaatsgevonden. Je leest hier waar je nu het beste terecht kunt voor je online boodschappen bij Boni

Kan ik boodschappen bestellen bij Boni?

Boodschappen bij Boni kon je eerder bestellen via de website. Inmiddels zijn er veel veranderingen bij Boni op online gebied. Eerder kon je de zoekfunctie gebruiken om al je producten te vinden om toe te voegen aan je winkelmandje. Zoeken was ook mogelijk via de categorieën en subcategorieën. Voor 4,95 euro was het mogelijk dat je boodschappen werden thuisbezorgd. Voor 3,50 euro kon je ook de boodschappen ophalen bij je Boni supermarkt. Je moest een account aanmaken om de bestelling te voltooien. Inmiddels heeft Boni (tijdelijk) de stekker uit de online afdeling getrokken. Daardoor kan je op dit moment alleen terecht in de fysieke winkels van Boni voor je dagelijkse boodschappen en is online bestellen nu niet meer mogelijk. 

De website van Boni

Als we kritisch naar de website van Boni kijken valt ons het een en ander op. De site oogt niet heel erg modern. De afbeeldingen en knopjes zijn wat aan de kleine kant. Op de website van Boni kan je nu terecht voor de actuele folders en acties. Ook lees je hier meer over de service en het assortiment bij Boni. De zoekfunctie werkt echter niet meer om snel producten terug te vinden. 

  • Screenshot website Boni homepage
  • Screenshot website Boni zoeken naar boodschappen
  • Screenshot website Boni boodschappen online bestellen

Waar kan ik nu terecht voor mijn online boodschappen bij Boni? 

Gelukkig kunnen we je vertellen dat er inmiddels veel alternatieven zijn om je boodschappen te bestellen en thuis te laten bezorgen nu dit bij Boni niet langer meer mogelijk is. Zo blijkt Picnic eerder al een alliantie te hebben gesloten met supermarkt Boni voor de inkoop van producten. Daaruit blijkt dat een groot deel van het assortiment van Boni nu ook bij Picnic verkrijgbaar is. Het kan dus zeker de moeite waard zijn om je boodschappen te gaan bestellen bij Picnic. Als Picnic nog niet actief is in je woonplaats is het slim om je alvast aan te melden voor de wachtlijst van Picnic. 

Zijn er alternatieven voor online boodschappen van Boni? 

Jazeker, er zijn inmiddels veel mogelijkheden om je boodschappen online te bestellen. Goedkoop boodschappen doen is een groot voordeel van online boodschappen doen en daarnaast geeft online bestellen je veel gemak. Wanneer je op zoek bent naar een alternatief voor supermarkt Boni is het handig om ons overzicht van supermarkten te bekijken en te vergelijken. We zien dat veel Boni klanten steeds vaker kiezen voor boodschappen bestellen bij supermarkt Hoogvliet, PLUS of Coop

Ga naar de website van Boni