Boni

Ook bij Boni kan je online boodschappen bestellen. Ze hebben de mogelijkheid om de boodschappen op te halen en om te laten bezorgen. Afhalen is op dit moment mogelijk bij ongeveer 20 supermarkten. Bezorgen van boodschappen is mogelijk in ongeveer 30 gebieden. Op de website kan je met je postcode checken wat er bij jou mogelijk is. De Boni supermarkten zitten voornamelijk in het midden van het land en het noord-oosten.

Hoe kan ik boodschappen bestellen bij Boni?

Boodschappen bestel je via de website van Boni. Ze hebben op dit moment nog geen app. Op de website kan je de zoekfunctie gebruiken om je producten te vinden. Natuurlijk kan je ook hier zoeken via de categorieën en subcategorieën. Je moet een account aanmaken om de bestelling te voltooien. De kosten voor afhalen zijn vanaf €3,50 en €4,95 voor bezorgen.

De website van Boni

De website oogt niet heel erg modern. De afbeeldingen en knopjes zijn wat aan de kleine kant. De zoekfunctie werkt echter snel en heeft een ingebouwde mogelijkheid om de resultaten direct aan je winkelmandje toe te voegen.

  • Screenshot website Boni homepage
  • Screenshot website Boni zoeken naar boodschappen
  • Screenshot website Boni boodschappen online bestellen

Bezorgen van je boodschappen bij Boni

Het bezorgen is mogelijk in ongeveer 30 gebieden rondom Boni supermarkten. Om een paar voorbeelden te noemen: Apeldoorn, Ede, Lelystad, Veenendaal en Zwolle. Met een postcodecheck op de website weet je direct of ze ook bij jou aan huis komen. Op de website staat een schema met bestel- levertijden. Ze bezorgen de hele week met uitzondering van de zondag. De kosten voor het bezorgen zijn €4,95 of €5,95. Afhankelijk van het tijdslot.

Afhalen van je boodschappen bij Boni

Zelf afhalen is hier ook mogelijk. Je doet dan alle boodschappen online en in plaats van bezorgen kies je voor zelf afhalen. De kosten hiervan (soms hebben ze de actie om gratis te bezorgen) zijn vanaf €3,50. Dus iets goedkoper dan het te laten bezorgen. Afhalen is mogelijk bij een kleine 20 Boni supermarkten. Boni maakt ook een verschil in het minimum bestel bedrag voor ophalen, dat is namelijk €30,- in plaats van €50,- als je het wilt laten bezorgen.

Het online assortiment

Het online assortiment in de Boni webwinkel lijkt grotendeels gelijk aan dat van in de supermarkt zelf.
Ook alle aanbiedingen zijn op de website te vinden.

Ga naar de website van Boni