Picnic

Picnic mag met recht een échte online supermarkt genoemd worden. Sterker nog; ze hebben helemaal geen winkels. Je kunt hier dus alleen online bestellen en zij bezorgen de boodschappen met de elektrische wagentjes bij jou thuis. Picnic is erg populair als online supermarkt en groeit hard vanwege 5 belangrijke voordelen. 

De 5 grote voordelen van boodschappen bestellen bij Picnic zijn: 

  1. Altijd gratis bezorging
  2. Laagste prijsgarantie
  3. Laag minimum bestelbedrag
  4. Snelle levering mogelijk
  5. Goede service en korting

Hoe kan je boodschappen bestellen bij Picnic? 

Picnic boodschappen bestellen in de appPicnic is een online supermarkt, zonder winkels. Op dit moment is Picnic actief in meer dan 70 plaatsen in Nederland. De boodschappen kan je bestellen via de Picnic App. Het minimum bestelbedrag is bij Picnic laag in vergelijking met andere supermarkten. Het minimum bestelbedrag bij Picnic is namelijk 35 euro. In de App kan je alle boodschappen toevoegen aan je winkelmandje. Vervolgens kies je de bezorgdag en reken je de boodschappen af via iDEAL. Bestel je voor 22.00 uur? Dan heb je de boodschappen de volgende dag al in huis. En zodra het Picnic busje onderweg is voor je, kan je het busje live volgen op de boodschappenradar in de app. Zo kun je op de minuut nauwkeurig zien hoe laat de boodschappen er zijn. 

Gratis bezorging bij Picnic

De gratis bezorging is een belangrijke pijler van Picnic. Veel mensen geven aan dat de bezorgkosten één van de dingen zijn die hen tegen houden om online boodschappen te bestellen. Een zeer groot voordeel dat je bij Picnic dus geen bezorgkosten of servicekosten hoeft te betalen, de bezorging is altijd gratis. En als extra service biedt Picnic sinds kort aan om je retour-pakketjes van bijvoorbeeld de Wehkamp ook mee te nemen als ze de boodschappen bij je hebben gebracht. Dat scheelt je meteen een bezoekje aan een pakketpunt.

Snelle levering van boodschappen

Wat is nog meer een voordeel van boodschappen bestellen bij Picnic? Picnic biedt als service dat je boodschappen al de volgende dag bezorgd kunnen worden. Voor veel mensen is dit zeker een voordeel dat bij Picnic een snelle levering mogelijk is. Bestel je voor 22.00 uur, dan kan je de boodschappen al de volgende dag in huis hebben. 

Tip: meld je ook aan bij Picnic en kom op de wachtlijst voor de boodschappenservice in jouw woonplaats. 

Bezorggebied van Picnic

Het concept van Picnic klinkt erg goed, maar zo'n nieuw bedrijf opzetten in heel het land is natuurlijk een enorme operatie. Daarom is het logisch dat de bezorgservice van Picnic nog niet in heel Nederland beschikbaar is. Maar niet getreurd want Picnic is ambitieus en is continue bezig om het bezorggebied uit te breiden. Op dit moment is Picnic actief in meer dan 70 plaatsen. En let op; het bezorggebied van Picnic groeit snel. Grote kans dat er deze week weer nieuwe plaatsen bij zijn gekomen bij Picnic. Je kunt snel een postcode-check doen om te kijken of Picnic ook op jouw adres boodschappen kan bezorgen. 

Doe de postcode check van Picnic

Boodschappen bestellen via de app van Picnic

Picnic heeft er voor gekozen om alleen met een app te werken. Alles werkt bij Picnic dus via de app en je kan dus niet via de website bestellen. Download de app op je mobiel of tablet. Schrijf je in en je ziet meteen of je binnen het bezorgbereik van Picnic zit. Ook al is dat het geval en woon je in het bezorggebied van Picnic, soms kan het dan nog gebeuren dat je tijdelijk op een wachtlijst komt te staan.

Een aantal screenshots van de Picnic app

Het assortiment van Picnic

Woon je in één van de plaatsen waar ze boodschappen bezorgen van Picnic? Dan is je volgende vraag misschien hoe uitgebreid het assortiment bij Picnic is. Het assortiment is compleet bij Picnic, maar niet zo uitgebreid als bij sommige concurrenten. Het assortiment is wel sterk groeiend bij Picnic. Laatst zijn er weer 1000 nieuwe producten toegevoegd. In de app heb je de keus uit A-merken, huismerken en budgetmerken.  Dagverse producten hebben een versheidsgarantie bij Picnic. Elke week zijn er ook speciale weekacties en vind je persoonlijke aanbiedingen in de app. Ook is het mogelijk om een maaltijdbox te bestellen bij Picnic, de zogenoemde Presto maaltijdbox. Deze nieuwe maaltijdbox bestel je in de app (zonder abonnement). 
Mis je een product in het assortiment? Op de website geven ze aan dat je zelf suggesties kunt insturen om het assortiment mee aan te vullen. 

Laagste prijsgarantie van Picnic

Picnic geeft je een laagste prijsgarantie. Dit betekent dat je alle producten bij Picnic tegen de laagste prijs kunt bestellen. Of beter gezegd; bij Picnic kan je goedkoop boodschappen doen. Uit onderzoek van bijvoorbeeld de Consumentenbond blijkt ook dat Picnic het goedkoopst is met A-merken. Dagelijks vergelijken ze bij Picnic de prijzen met de online prijzen van de Jumbo en Albert Heijn. Is een product daar goedkoper? Dan passen ze bij Picnic de prijs automatisch aan. Heb je een product bij Picnic gekocht en heb je het product bij Jumbo of Albert Heijn tóch goedkoper gezien? Stuur dan een screenshot van de pagina naar Picnic en je krijgt het product vergoed. Nog meer besparen en goedkoper boodschappen doen is hier dus zeker mogelijk. 

Korting online boodschappen bij Picnic

Bij Picnic kan je voordelig boodschappen doen. Alle producten bestel je bij Picnic tegen de laagste prijs. Ook de bezorging is gratis. Maar voor nog meer extra voordeel hebben we soms een speciale actiecode voor je klaarstaan waar je 5 euro extra voordeel ontvangt op je bestelling bij Picnic. Op dit moment hebben we helaas geen geldige kortingscode van Picnic. Wel staan er andere kortingscodes voor je klaar van andere online supermarkten. Wil je toch graag boodschappen bestellen bij Picnic? Het enige wat je moet doen is je aanmelden bij Picnic, download vervolgens de app en het bestellen kan beginnen (mits ze uiteraard bij jou in de buurt bezorgen). Bezorgen ze nog niet bij jou in de buurt? Schrijf je dan snel in voor de wachtlijst. 

Ga naar de website van Picnic