Nieuw bij Lidl: de Lidl Plus app. Dit is de nieuwe voordeel-app van Lidl waarmee je als klant extra korting kunt krijgen. Wekelijks zijn er extra nieuwe aanbiedingen en acties in de Lidl Plus app. Deze app is al een succes in andere landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. En vanaf nu ook te downloaden in Nederland. 

Lidl lanceert nieuwe app voor extra voordeel

Extra aanbiedingen en voordeel

Met de app van Lidl maak je gebruik van een digitale klantenkaart. In de app presenteert Lidl wekelijks extra aanbiedingen die alleen gelden voor de Lidl Plus app-gebruikers. Daarnaast zijn er in de app wekelijks kortingscoupons te vinden. Activeer je persoonlijke kortingscoupons wanneer je ze wilt gebruiken en wissel ze in door de app te scannen bij de kassa. Na aankoop ontvangt je als klant een kraskaart met extra korting. Zo kan je de volgende keer extra korting krijgen op een geselecteerd product. Het aanbod van aanbiedingen wisselt elke week. 

Digitale kassabon 

Door tijdens het afrekenen van de boodschappen de app te laten scannen bij Lidl, ontvang je automatisch de kassabon in de app. Ook de actuele folders zijn terug te vinden in de app. 

Meer voordeel met de app

Door gebruik te maken van de app op je smartphone kan je extra voordeel ontvangen op je boodschappen bij Lidl. De app is te dowloaden in de app-store of via Google Play. Met deze digitale klantenkaart van Lidl krijg je korting op je boodschappen. Op dit moment is het niet mogelijk om je boodschappen online te bestellen bij Lidl. Wel kan je in de online webshop van Lidl alledaagse producten en aanbiedingen online bestellen. 

Lees meer over online boodschappen bestellen