Jumbo is gestart met een nieuw spaarprogramma waarmee je kunt sparen voor extra's en kortingen op dagjes uit. Je dagelijkse boodschappen zijn nu dus extra's waard met Jumbo Extra's. Je leest hier in het kort wat Jumbo's Extra's is en of het mogelijk is om ook punten en extra's te sparen bij een online bestelling

Lees snel hoe Jumbo Extra's werkt 

Wat is Jumbo Extra's?

Met je Jumbo Extra's pas of digitale pas via de app op je telefoon kan je nu punten sparen bij je boodschappen. Deze punten kan je inwisselen voor gratis producten, korting op uitjes en andere leuke extra's. Download snel de nieuwe Jumbo App en activeer je digitale pas. Of ga naar Jumbo en haal een pasje op, dat kan ook. Je kunt aan de Jumbo Extra's app ook meerdere passen koppelen of één account maken voor je hele familie, zodat je op meerdere telefoons kunt inloggen. Dan gaat sparen nóg harder! En wil je nog vlotter winkelen bij Jumbo? Geef in je account aan of je koopzegels spaart of meedoet aan andere acties, dan vragen ze hier bij de kassa niet langer om maar zien ze direct waar jij wel en niet voor spaart. 

Met de nieuwe app van Jumbo spaar je nu voor extra's en kortingen

Je krijgt nu tijdelijk als welkomstcadeau een gratis La Place chocoladereep bij een geactiveerde Jumbo's Extra's app of pas en bij een minimale besteding van € 10,-. 

Is het mogelijk om punten te bestellen met online boodschappen bij Jumbo? 

Op dit moment is het nog niet mogelijk om punten te sparen bij een online bestelling. Jumbo geeft wel aan hier hard aan te werken en daarom krijg je als tegoedmoetkoming nu tijdelijk extra punten bij je bestelling. Hier hoef je niets voor te doen, de punten worden automatisch bijgeschreven op je account. Zodra het mogelijk is om ook online punten te sparen laten we je dat snel weten. Wil je nu al wel profiteren van de voordelen van de nieuwe Jumbo Extra's app / pas? Lees snel wat deze spaaractie jou aan voordeel kan opleveren.