Nettorama en Boni slaan de handen ineen en gaan fuseren tot een krachtige A-merkdiscounter met ruim 80 winkels. Het nieuwe samengevoegde bedrijf zal verdergaan onder de naam Nettorama. 

De fusie tussen Nettorama en Boni is een natuurlijk en logisch gevolg, gezien beide bedrijven geworteld zijn als familiebedrijven en succesvolle A-merkdiscounters zijn. In iets meer dan 50 jaar hebben ze zich ontwikkeld tot stabiele winkelketens met een loyale klantenkring. De gedeelde kernwaarden maken de samenwerking een veelbelovende en winstgevende combinatie.

Logo van Nettorama supermarkt in de kleuren rood, zwart en geel

Michel Mattheeuws, de directeur van Nettorama, kijkt uit naar de samenwerking met Boni en de voordelen die dit met zich meebrengt voor de klanten. Hij benadrukt dat de klanten in de ruim 80 Nettorama-winkels kunnen rekenen op het beste verse aanbod, de laagste prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen.

Bouke van der Wal, de directeur van Boni, is trots op de prestaties van Boni als zelfstandige supermarktformule en erkent het belang van schaalvergroting in de huidige markt. De bundeling van krachten met Nettorama zal beide partijen versterken en hen in staat stellen hun klanten ook in de toekomst tegen de beste prijzen te bedienen en een aantrekkelijke werkgever te blijven.

Logo van supermarkt Boni rood met wit

In de komende jaren zal het vertrouwde merk Boni geleidelijk verdwijnen en zullen alle Bonisupermarkten worden omgebouwd tot Nettorama-winkels. Beide bedrijven benadrukken dat er geen concessies worden gedaan aan prijs en kwaliteit. Het behouden van de status als A-merkdiscounter staat centraal in hun visie voor de toekomst.

Helaas bieden zowel Nettorama als Boni op dit moment geen mogelijkheid om online boodschappen te bestellen. Beide supermarktketens richten zich momenteel op hun fysieke winkels en het leveren van een goede service aan hun klanten in de winkels. Hoewel ze bekend staan om hun kwalitatieve producten, lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen, is het online bestellen van boodschappen (nog) niet beschikbaar. Eerder was dat wel het geval bij Boni, maar zij zijn daarmee gestopt. Mocht de situatie in de toekomst veranderen, dan zullen wij jullie hier uiteraard op de hoogte brengen van nieuwe mogelijkheden op het gebied van boodschappen bestellen.

Bekijk hier het overzicht van supermarkten waar boodschappen bestellen mogelijk is