Ben je het zat om steeds bezorgkosten te betalen wanneer je boodschappen online bestelt? Gelukkig bieden steeds meer supermarkten een handige oplossing om geld te besparen op de bezorgkosten: de bezorgbundels. Met een bezorgbundel kun je voor een vaste prijs per maand onbeperkt boodschappen laten bezorgen, zonder extra verzendkosten per bestelling. Dit betekent dat je zorgeloos je favoriete producten kunt bestellen en ze gemakkelijk bij je thuis kunt laten bezorgen. Albert Heijn en Jumbo behoren tot de supermarkten die deze bezorgbundels aanbieden, waardoor je tijd én geld kunt besparen als je regelmatig boodschappen bestelt. 

Jumbo Bezorgeloos Pakket

Bij Jumbo kan je nu kiezen voor het Jumbo Bezorgeloos Pakket. Het Jumbo Bezorgeloos Pakket is een abonnementsservice waarmee je onbeperkt boodschappen kunt laten bezorgen, zonder dat je telkens verzendkosten hoeft te betalen. Vanaf 10,- per maand kan je met dit pakket kun je je favoriete producten online bestellen en ze op een door jou gekozen tijdstip en locatie laten bezorgen. Je kunt dit pakket voor een heel jaar kopen, voor een half jaar of voor 3 maanden. 

Ga direct naar Jumbo

De voordelen van het Jumbo Bezorgeloos Pakket:

 • Gemak en tijdsbesparing:

Met het Jumbo Bezorgeloos Pakket hoef je nooit meer naar de supermarkt te gaan. Je kunt eenvoudig je boodschappen bestellen via de Jumbo-website of de handige Jumbo-app, en ze vervolgens laten bezorgen op een moment dat jou het beste uitkomt. Dit bespaart je kostbare tijd die je kunt besteden aan andere belangrijke dingen in je leven.

 • Bespaar geld op bezorgkosten:

Een van de grootste voordelen van het Jumbo Bezorgeloos Pakket is dat je geen verzendkosten voor elke losse bestelling betaalt. Ongeacht hoe vaak je boodschappen laat bezorgen, je kunt profiteren van gratis bezorging. Dit kan op de lange termijn aanzienlijke besparingen opleveren, vooral als je regelmatig gebruikmaakt van de bezorgservice.

 • Flexibiliteit in bezorgmomenten:
 1. Met het Jumbo Bezorgeloos Pakket kun je zelf bepalen wanneer je je boodschappen wilt laten bezorgen. Of je nu een vaste bezorgdag en -tijd wilt instellen of flexibel wilt zijn met je bezorgmomenten, de keuze is aan jou. Dit zorgt voor een naadloze integratie van de bezorging in jouw dagelijkse routine.

Hoe werkt het Jumbo Bezorgeloos Pakket?

Het gebruik van het Jumbo Bezorgeloos Pakket is eenvoudig. Volg gewoon deze stappen:

 1. Registreer je voor het Jumbo Bezorgeloos Pakket op de Jumbo-website of via de app.
   
 2. Kies de looptijd van je bezorgabonnement (3 maanden, 6 maanden of een heel jaar).
   
 3. Kies je favoriete bezorgdagen.

 4. Betaal je bezorgpakket eenmalig via iDeal.

 5. Je kunt direct starten met boodschappen bestellen en gebruik maken van je bezorgabonnement.

Tips voor optimaal gebruik van het Jumbo Bezorgeloos Pakket:

 • Maak gebruik van de handige zoek- en filteropties om snel je favoriete producten te vinden.
 • Maak een boodschappenlijstje om ervoor te zorgen dat je niets vergeet en efficiënt kunt winkelen.
 • Profiteer van speciale aanbiedingen en acties exclusief voor Jumbo Bezorgeloos Pakket-abonnees.
 • Plan je bestellingen vooruit, zodat je altijd op tijd je boodschappen in huis hebt.

Het Jumbo Bezorgeloos Pakket is de ultieme oplossing voor wie op zoek is naar gemak en tijdsbesparing bij het doen van boodschappen. Met dit abonnementsservice kun je onbeperkt boodschappen laten bezorgen zonder per keer verzendkosten te betalen. Profiteer van flexibele bezorgmomenten, bespaar geld en geniet van het gemak van online winkelen met Jumbo. 

KM BBQ banner 4

Bezorgbundel van Albert Heijn

Ook Albert Heijn biedt je een oplossing die je tijd, geld en moeite bespaart: de Albert Heijn Bezorgbundel. Met deze handige bezorgabonnementsservice hoef je nooit meer per bestelling bezorgkosten te betalen en kun je onbeperkt je favoriete boodschappen laten bezorgen voor een vaste prijs per maand. Lees snel verder hoe de bezorgbundel van AH werkt. 

Wat is de Albert Heijn Bezorgbundel?

De Albert Heijn Bezorgbundel is een abonnementsservice waarmee je onbeperkt boodschappen kunt laten bezorgen, zonder extra verzendkosten per bestelling te betalen. Met dit abonnement geniet je van het gemak van online winkelen bij Albert Heijn en hoef je je geen zorgen te maken over bijkomende kosten. Of je nu wekelijks boodschappen wilt laten bezorgen of gewoon af en toe wat wilt bestellen, de Albert Heijn Bezorgbundel biedt de flexibiliteit die je nodig hebt. Je kunt kiezen uit een bezorgbundel voor een maand of voor een heel jaar. Met 'Mijn Albert Heijn Premium' ontvang je ook korting op de bezorgbundel, waardoor je nu al vanaf €8,99 een bezorgbundel kunt aanschaffen.

De voordelen van de Albert Heijn Bezorgbundel:

 • Gemak en tijdsbesparing:
  Met de Albert Heijn Bezorgbundel hoef je nooit meer de deur uit voor je boodschappen. Je kunt eenvoudig je gewenste producten bestellen via de Albert Heijn-website of de handige app en ze op een door jou gekozen tijdstip en locatie laten bezorgen. Dit bespaart je kostbare tijd die je kunt besteden aan andere belangrijke activiteiten in je leven. Je kunt optioneel ook voor een vast bezorgmoment kiezen. 
 • Gratis proberen: 
  Je kunt de bezorgbundel van AH nu een maand uitproberen. Ideaal om te testen of dit werkt voor jou. 
 • Geen verzendkosten:
  Een van de grootste voordelen van de Albert Heijn Bezorgbundel is dat je geen verzendkosten meer betaalt. Ongeacht hoe vaak je boodschappen laat bezorgen, je kunt genieten van gratis bezorging. Dit kan op de lange termijn aanzienlijke besparingen opleveren, vooral als je regelmatig gebruikmaakt van de bezorgservice.
 • Flexibiliteit in bezorgmomenten:
  Met de Albert Heijn Bezorgbundel kun je zelf bepalen wanneer je je boodschappen wilt laten bezorgen. Of je nu een vaste bezorgdag en -tijd wilt instellen of flexibel wilt zijn met je bezorgmomenten, de keuze is aan jou. 
 • Speciale aanbiedingen en acties:
  In je persoonlijke bonusaanbiedingen zullen elke week nieuwe aanbiedingen voor je klaarstaan. Dit biedt vaak extra voordeel bij het winkelen bij Albert Heijn.

Hoe werkt de Albert Heijn Bezorgbundel?

Het gebruik van de Albert Heijn Bezorgbundel is eenvoudig. Volg deze stappen om te beginnen:

 • Registreer je voor de Albert Heijn Bezorgbundel op de Albert Heijn-website of via de app.
 • Kies de gewenste duur van je abonnement.
 • Kies eventueel een vast bezorgmoment of plan dat later in.
 • Wil je extra voordeel op je bezorgbundel? Kies dan voor een AH Premium en je ontvangt direct €2,- korting per maand. 
 • Ga naar de kassa en betaal direct de Albert Heijn Bezorgbundel.
 • Start vervolgens een bestelling bij Albert Heijn en maak direct gebruik van je bezorgbundel.

Ga direct naar Albert Heijn