Online Supermarkten logo
Online Supermarkten logo

Kortingscodes

Online boodschappen doen met korting


Kortingscodes voor supermarkten

Ben je op zoek naar een kortingscode voor online boodschappen bestellen? Op deze pagina kan je recente kortingscodes vinden van verschillende supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo, Plus, Deen, Coop, Picnic en nog meer. De korting is vaak toepasbaar op de bezorgkosten of servicekosten. Vaak ontvang je zelfs volledige korting op deze kosten, zodat je boodschappen gratis worden thuisbezorgd! We hebben ook soms actiecodes klaarstaan waarmee je bijvoorbeeld € 5,- korting ontvangt op je boodschappen, zoals met de kortingscode van Picnic

Gratis bezorging van boodschappen

Heel veel mensen zoeken naar een kortingscode voor gratis bezorging van je boodschappen. Begrijpelijk, want extra korting ontvangen op servicekosten is altijd heel mooi meegenomen. Bovendien betalen we niet graag veel geld voor de bezorging van boodschappen. Daarom is het extra handig dat je op deze pagina de nieuwste kortingcodes (voor bestaande en nieuwe klanten) kunt vinden waarmee je gratis bezorging ontvangt. We geven je als tip om deze pagina goed in de gaten te houden. We zullen hier altijd recente couponcodes plaatsen van verschillende supermarkten zoals AH, Jumbo, Coop, Plus en meer. Altijd gratis bezorging van de boodschappen ontvang je bij online supermarkt Picnic (vanaf €25,-), Deen (vanaf €40,-) en Coop (vanaf €70,-). 

Er zijn ook andere manieren om niet te hoeven betalen voor de bezorgkosten of servicekosten.
Onze tips voor gratis bezorging van je boodschappen: 

  • Bestel actieproducten bij Albert Heijn, Plus of Jumbo voor gratis bezorging. Wanneer je deze producten toevoegt aan je bestelling, krijg je automatisch 100% korting op de bezorgkosten. Het werkt erg handig! Deze actieproducten wisselen wekelijks. Soms is het geldig op bepaalde dagen zoals woensdag, donderdag en zaterdag.
  • Check onze kortingscode-pagina voor actieve couponcodes van verschillende supermarkten. Bij elke kortingscode staat duidelijk beschreven om hoevéél korting het gaat.
  • Bestel bij Albert Heijn een maaltijdbox. De bezorging van een maaltijdbox is altijd gratis vanaf 3 maaltijden, en bovendien kan je bij een maaltijdbox ook extra losse boodschappen bestellen. Meer informatie over de maaltijdbox van Albert Heijn kan je hier vinden. 

Actuele kortingscodes boodschappen bestellen

We houden steeds bij welke kortingscodes actief zijn. Sommige kortingscodes zijn speciaal van toepassing voor deze website van Online Supermarkten. De meeste supermarkten informeren ons ook steeds over de looptijd van de kortingscodes. Sommige codes zijn wel een jaar geldig, anderen slechts een week. 

Hoe werken de kortingscodes?

Bij sommige supermarkten moet je een code invullen tijdens het bestelproces. Een aantal kortingscodes werken ook automatisch als je op de groene knop klikt. Dit staat bij elke kortingscode hierboven beschreven. De automatische kortingscodes zijn natuurlijk erg handig, zodra je op de link klikt is deze actief op de website van de aanbieder. Tijdens het afronden van je bestelling zal de korting toegepast worden. De korting is dan al in het totaalbedrag toegepast. Het is ook mogelijk om de actiecode in te voeren bij je winkelmandje. Je kunt op deze manier de code toepassen en zal je korting worden verrekend. 

Werkt een kortingscode niet?

Mocht een kortingscode niet werken, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen dan kijken of er ergens een probleem is en helpen je graag verder. 

Tot slot, heb je boodschappen besteld met korting, laat dan even een review achter op onze website! Je ervaring kan anderen mensen verder helpen. Het is bijvoorbeeld heel handig voor mensen die nog twijfelen om online boodschappen te doen.