Flink

Flink is een online supermarkt waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Flink valt in de categorie flitsbezorger, want deze online super staat na het plaatsen van je bestelling binnen een paar minuten voor je deur. Deze flitsbezorger is in steeds meer steden actief. 

Hoe kan ik boodschappen bestellen bij Flink? 

Je kan de boodschappen bij Flink bestellen via de Flink-app. Daar kan je ook zien wat het bezorggebied is. Bij Flink bestel je alles wat je normaal ook in de supermarkt kan kopen tegen een normaal supermarkttarief. Bezorgkosten vanaf €1,80, afhankelijk van de grootte van je bestelling (je ziet de exacte bezorgkosten voor je bestelling in de app). Het minimale bestelbedrag bij Flink is 5 euro. 

Boodschappen laten bezorgen door flitsbezorger Flink

 Achter de schermen werken zij aan een uitbreiding van het bezorggebied, dus je kan je ook aanmelden voor een wachtlijst als Flink nog niet in jouw woonplaats actief is. 

Waar kan Flink boodschappen bezorgen? 

Op dit moment kan je in alle plaatsen in onderstaande lijst boodschappen bestellen bij Flink. Staat jouw woonplaats er niet tussen? Je kunt je nu ook aanmelden voor de wachtlijst van Flink, want zij breiden steeds meer uit. Wie weet kan jij ook binnenkort bij Flink bestellen. 

Ga direct naar Flink

Op dit moment kan je bij Flink terecht in: 

Almelo Almere Amersfoort Amsterdam
Arnhem Apeldoorn Breda Bussum
Capelle a/d IJssel Delft Deventer Dordrecht
Den Haag Ede Eindhoven Enschede
Gouda Groningen Haarlem Hengelo
Hilversum Leeuwarden Leiden Maastricht
Zoetermeer      
Tilburg Utrecht Veenendaal Zeist
Nijmegen Roosendaal Rotterdam Spijkenisse

Boodschappen bestellen met de app van Flink

Je kunt de boodschappen bij Flink bestellen via de app. Via de website van Flink kan je geen bestelling plaatsen, maar dat zien we ook bij andere flitsbezorgers. De app is overzichtelijk en duidelijk. Je ziet ook wat de bezorgkosten zijn en hoe snel je de bezorger kunt verwachten na het plaatsen van je bestelling. 

Boodschappen snel laten bezorgen door Flink

Is supermarkt Flink duur? 

We krijgen vaak de vraag of de boodschappen bestellen bij Flink (of een andere flitsbezorger zoals Gorillas) extra duur is. Eigenlijk kan je de prijs van de boodschappen vergelijken met de prijs uit andere supermarkten. Het is dus niet meteen extra duur. Je moet natuurlijk wel rekening houden met dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. 

Ga naar de website van Flink