Lidl

Steeds meer Nederlanders doen graag hun boodschappen bij Lidl. Veel mensen geven aan te kunnen besparen op boodschappen door veel producten bij Lidl te kopen in plaats van Albert Heijn of Jumbo. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen zich afvragen wanneer ze ook bij Lidl online boodschappen kunnen bestellen. Helaas is het op dit moment (nog) niet mogelijk om bij de Lidl online alle boodschappen te bestellen. In andere landen is Lidl al wel bezig om deze online optie voor boodschappen uit te rollen. Het is dan ook goed mogelijk dat ze dit binnenkort voor Nederland ook zullen aankondigen. 

Wél heeft Lidl een online shop met heel veel aanbiedingen met folderartikelen. Het assortiment van aanbiedingen is online in de webshop zelfs groter dan in de supermarkt zelf. 

Ga direct naar Lidl-shop.nl 

We zullen dit uiteraard goed in de gaten houden en direct melden als het zover is dat je bij de Lidl online boodschappen kunt bestellen en laten bezorgen. Het assortiment bij de Lidl winkels is groeiend. Ook het aanbod gezonde boodschappen groeit bij Lidl. Of ben je bijvoorbeeld op zoek naar goedkope biologische boodschappen? Dan loont het zeker om eens bij Lidl te gaan kijken. In het assortiment van Lidl kan je steeds meer goedkope biologische producten vinden, waaronder ook veel biologische groenten en fruit. 

  • Screenshot Lidl website
  • Screenshot Lidl webshop overzicht
  • Screenshot Lidl webshop speelgoed afdeling

Lidl heeft wel een webshop

Je kan nog geen online boodschappen bestellen bij de Lidl, maar ze hebben al wel een webshop. Met categorieën als muziek, speelgoed, lingerie, kleding, badkamer, keuken en meer. Ook kan je online wijn bestellen. Het aanbod van producten in de Lidl webshop is hard groeiend. Deze webshop groeit dan ook in populariteit. De stappen naar Lidl boodschappen online bestellen worden daarmee al wel een beetje gezet bij Lidl. We hopen jullie snel meer nieuws hierover te kunnen geven. 

Ga naar de website van Lidl