Online Supermarkten logo
Online Supermarkten logo

Supermarkt ervaringen

Lees ervaringen van anderen over hun online supermarkt

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over boodschappen bestellen bij de supermarkten in Nederland. Je kunt hier alle reviews doorlezen over online boodschappen doen, maar je kan hier ook de reviews per supermarkt selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een de boodschappenservice van een supermarkt, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze.

Zeker als je nog twijfelt om een bestelling bij een supermarkt te plaatsen, kunnen reviews je vaak verder helpen. Veel mensen zijn je namelijk al voor gegaan en bestellen (met regelmaat) de boodschappen online en laten ze thuis bezorgen of halen de boodschappen zelf op. 

Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met bijvoorbeeld de levering van je bestelling, neem dan altijd eerst contact op met de klantenservice van de betreffende supermarkt. 

Er zit sinds kort een PLUS in ons dorp en nu heb ik het bestellen van boodschappen hier ontdekt. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen. Hele goede aanbiedingen, vriendelijke bezorgers en geen gedoe meer. Ik hou er tijd door over en ben dus razend enthousiast.

Supermarkt PLUS Consument avatar
Desiree
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Assortiment
Totaal

Ik ben onlangs begonnen met boodschappen bestellen bij AH en over het algemeen ben ik erg tevreden. Ik heb zelfs nu een bezorgbundel aangeschaft. Daardoor kies ik nu ideale bezorgtijden en hoef ik niet lang te wachten. Het assortiment is uitgebreid en er zijn regelmatig leuke aanbiedingen. Het enige punt van kritiek is dat enkele producten soms niet beschikbaar zijn, waardoor ik moet zoeken naar alternatieven. Dat is vooral bij bonus-aanbiedingen.

Service
Prijs
Assortiment
Totaal

Butlon is geweldig! Ik ben dol op de lage prijzen en de mogelijkheid om bulkproducten te kopen. Het assortiment is steeds ruimer en de prijzen zijn heel laag. Ik kan hier flink besparen op mijn boodschappen door 1x per maand groot in te kopen. Ik koop dan vooral houdbare producten. Een echte aanrader! De andere weken bestel ik mijn boodschappen bij AH.

Supermarkt Butlon Consument avatar
Willeke
cijfer:
8
Service
Prijs
Assortiment
Totaal

Ik vind Picnic een prettige organisatie met een goede service verlening. De bestelling wordt door de chauffeur accuraat bezorgd. De prijzen worden bij regelmaat onder de loep genomen om een zo goedkoop mogelijk levensmiddelen pakket te realiseren. Complimenten aan het inkoopbeleid en de mensen die dit bewaken. Groet, Een tevreden klant, P.K.

Supermarkt Picnic Consument avatar
Peter Koster
cijfer:
9
Service
Prijs
Assortiment
Totaal

Geweldige service, altijd op tijd. Prima producten. Zeer tevreden

Supermarkt Picnic Consument avatar
Hesterman
cijfer:
10
Service
Prijs
Assortiment
Totaal

Wij zijn heel tevreden,goede service en vriendelijk

Supermarkt Jumbo Consument avatar Foto weergeven
Gust
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Assortiment
Totaal

Wat heerlijk snelle bezorging! De verse producten ( gesneden groenten) zien er prima uit. Producten koeling zitten allemaal in dezelfde zak erg handig met opruimen

Supermarkt Picnic Consument avatar Foto weergeven
Krijntje
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Assortiment
Totaal

Mijn ervaring met Butlon is zeer positief. Ik vind het hier leuk (LEES: eindelijk goedkoop!!!) boodschappen doen. Je koopt groot in en bepaalde producten zijn dan wel op de datum, in werkelijkheid is dit nog weken houdbaar. Zo bespaar ik lekker veel geld. Voorlopig bestel ik hier zo ongeveer elke maand veel voorraad. Dan ik in ieder geval iets besparen in deze tijden. Volgens mij zijn er elke maand nieuwe aanbiedingen.

Supermarkt Butlon Consument avatar
Eef
cijfer:
8
Service
Prijs
Assortiment
Totaal

Ik ben tevreden over Flink. Snelle bezorging (meestal wel binnen een kwartier) en daar gaat het mij om. Vooral als ik wat vergeten ben of we spontaan een borrel plannen. Prijs van de producten komt wel overeen met de andere supermarkten maar voor de grote boodschappen bestel ik alles bij Albert Heijn.

Supermarkt Flink Consument avatar
Marielle
cijfer:
8
Service
Prijs
Assortiment
Totaal

Ik kijk elke week waar de beste aanbiedingen zijn en daar bestel ik online. Dus ook met regelmaat bij de Jumbo. Ook vaak vlees voor de barbecue in de zomer bestel ik bij de Jumbo in de aanbieding. Service is goed.

Supermarkt Jumbo Consument avatar
Inge
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Assortiment
Totaal
Ga naar pagina: