Dat bijna alle supermarkten hard werken aan de online afdeling in Nederland is duidelijk, zeker het afgelopen jaar is dat goed zichtbaar. Een aantal supermarkten lopen echter voorop wat betreft online boodschappen bestellen en dat heeft verschillende oorzaken. Eén van de belangrijke oorzaken van de voorsprong op dit moment is dat deze supermarkten vroeg zijn begonnen met het ontwikkelen van de online afdeling. Maar welke supermarkten zijn op dit moment erg populair om online je boodschappen te bestellen? We zetten ze voor je op een rij. 

Vrijwel alle supermarkten werken keihard aan het verbeteren en uitbreiden van de online afdeling. Tegelijkertijd doen steeds meer mensen online boodschappen.

1. Albert Heijn

Albert Heijn logoOp dit moment is Albert Heijn de populairste supermarkt om je boodschappen te bestellen. Albert Heijn heeft het grootste online assortiment en kan bezorgen in heel Nederland. Boodschappen bestellen via de website van AH of via de Appie app gaat eenvoudig en snel. De mogelijkheden zijn zeer gebruiksvriendelijk. De bezorgmogelijkheden zijn daarnaast ook steeds uitgebreider en sneller. Vaak is bezorging de volgende dag al mogelijk. Je kunt bij Albert Heijn ook maaltijdboxen bestellen. Ook op zakelijk gebied loopt Albert Heijn voorop. Bedrijven, zorginstellingen en kinderdagverblijven bestellen steeds vaker en met vaste regelmaat alle boodschappen online bij Albert Heijn. 

Meer over boodschappen bestellen bij Albert Heijn

2. Jumbo

Jumbo logoVeel supermarkten volgen Albert Heijn op de voet wat betreft online bestellen. De concurrentie strijd op dit gebied barst zeker los nu steeds meer supermarkten meer mogelijkheden aanbieden om boodschappen te bestellen. In ons overzicht vergelijk je supermarkten op mogelijkheden, servicekosten, bezorging en meer. Ook de Jumbo supermarkt is erg populair om je boodschappen te bestellen. Het minimale bestelbedrag bij Jumbo ligt lager dan bij AH, en voor sommige mensen is dat een reden dat ze graag de boodschappen door Jumbo laten thuisbezorgen. Jumbo bezorgt inmiddels in heel veel plaatsen in Nederland. Grote kans dat ze ook bij jou thuis kunnen bezorgen! 

Ga naar Jumbo online boodschappen bestellen    

3. Deen

De boodschappenservice van supermarkt Deen is ook érg populair. De bezorging van Deen is nog niet mogelijk in heel Nederland, maar je boodschappen afhalen kan op heel veel plekken. De scherpe aanbiedingen en goede service zorgen ervoor dat mensen graag de boodschappen bij Deen bestellen. Op de website ontdek je snel of bezorging van de boodschappen bij Deen ook bij jou mogelijk is. 

Ga naar Deen boodschappen bestellen 

4. Picnic

Logo picnic supermarktPicnic is een hele populaire online supermarkt in Nederland. Ze zijn populair door het minimum bestelbedrag van 25 euro én de gratis bezorging. De online supermarkt groeit hard en is dan ook in steeds meer plaatsen in Nederland beschikbaar. De boodschappen bij Picnic bestel je via de handige app. Is Picnic nog niet beschikbaar in jouw woonplaats? Schrijf je dan snel in op de website van Picnic, daardoor kom je op een soort wachtlijst. 

Ga direct naar Picnic en schrijf je gratis in

5. Plus 

Steeds meer mensen bestellen ook graag de boodschappen bij Plus. Het assortiment is online steeds groter, waardoor je ook bij Plus gemakkelijk boodschappen online kunt bestellen. Je kunt de boodschappen zelf ophalen of laten thuisbezorgen. Thuisbezorgen is nog niet overal mogelijk, maar via een postcode-zoeker op de website ontdek je wat de mogelijkheden voor jou zijn. 

 

Ga naar Plus boodschappen bestellen

Boodschappen bestellen met korting

Bij welke supermarkt wil jij graag je boodschappen online bestellen? Wij hebben kortingscodes van supermarkten waarmee je korting krijgt op bijvoorbeeld de servicekosten van je online bestelling. Met sommige kortingscodes krijg je zelfs gratis bezorging. Bij sommige supermarkten kan je ook wekelijks actieproducten bestellen waarmee je 100% korting op de bezorging krijgt. Met welke producten je gratis bezorging krijgt bij bijvoorbeeld AH of Jumbo, lees je op ook de kortingspagina.