Op deze nieuwe website is heel veel informatie te vinden over online boodschappen doen. Het is zeker geen nieuw fenomeen, maar wel iets dat sterk in opkomst is. Een spannende ontwikkeling ook. Gaat de supermarkt zoals we die nu kennen op den duur helemaal verdwijnen? Kan dat eigenlijk wel en willen we dat ook?

Op dit moment is het online gedeelte van supermarkten maar een heel klein percentage. We hebben echter gezien in andere branches dat dit snel kan groeien. Niet voor niets zijn er berichten over leeglopende winkelstraten en juichende berichten over online groei. Aan de ene kant vinden veel mensen dat jammer. Winkelen en boodschappen doen blijft leuk. Aan de andere kant is het gemak van online winkelen blijkbaar zo groot, dat we tegenwoordig steeds meer online kopen. Dat geldt ook voor de boodschappen die we in de supermarkt doen, daar willen we zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Voordelig boodschappen doen met veel gemak, dat kan zeker online. 

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en doen hiervan verslag op deze website. Hoe zal het online supermarkten landschap ontwikkelen? De verwachting is dat online boodschappen doen steeds populairder zal worden. Er is een uitgebreid onderzoek naar gedaan, je leest er hier meer over. Wat als straks iedereen online boodschappen gaat doen, staat er dan een file in de straat met vrachtwagentjes van de bezorgers?

Volg dit nieuws via onze website. Bekijk en vergelijk alle supermarkten. En deel jouw ervaringen om anderen te helpen met hun keuze!