Online Supermarkten logo
Online Supermarkten logo

Kortingscode PLUS gratis bezorging

Kortingscode : Gratis bezorging

Helaas deze kortingscode is niet meer beschikbaar. Kijk bij ons overzicht voor kortingscodes die je nu wel kunt gebruiken.

Kortingscode PLUS voor online boodschappen 

Ben je op zoek naar extra voordeel voor je online boodschappen bij PLUS? Goed nieuws! We hebben nu een tijdelijke kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op je bestelkosten of afhaalkosten bij PLUS. Met deze kortingscode is de bezorging van je boodschappen dus helemaal gratis. En let op; je kunt al boodschappen bestellen bij PLUS vanaf het minimum bestelbedrag van €25,-. Vul tijdens je bestelling de actiecode 'GRATIS' in voor gratis bezorging van de PLUS boodschappen. Ben je nieuw bij PLUS? Geen probleem, boodschappen bij PLUS bestellen gaat eenvoudig en snel. Maak een account aan en je kunt direct aan de slag. Deze kortingscode is ook geldig voor bestaande klanten van PLUS. Met deze korting is het extra leuk om online je boodschappen te doen, want we betalen graag niet teveel aan bezorg- of servicekosten. 

Gebruik direct de kortingscode van PLUS

Hoe werkt de PLUS kortingscode? 

Om korting te krijgen bij je online bestelling van PLUS moet je tijdens je bestelling een actiecode invoeren. Deze week voer je de code 'GRATIS' in en je krijgt de bestelling gratis thuisbezorgd. Liever je boodschappen afhalen? Met deze actiecode is het afhalen van je boodschappen ook gratis. De kortingscode is niet geldig voor PLUS Express. Met deze kortingscode bespaar je al snel weer een paar euro en is boodschappen online bestellen nóg leuker. Begin snel met je bestelling bij PLUS, want deze actie is tijdelijk. Wees er dus snel bij!

Kortingscode PLUS gratis bezorgen

Met de kortingscode 'GRATIS' krijg je nu 100% korting op je bezorg- of ophaalkosten!
De code is beperkt geldig bij PLUS. Wacht dus niet te lang en start je online bestelling bij PLUS. 

Supermarkt korting

Deze korting is van de supermarkt PLUS.
Aanbieder logo PLUS
Wil je meer weten over PLUS klik hier voor de volledige informatiepagina.
Alle actieve kortingscodes bekijken, dat kan hier.