Online Supermarkten logo
Online Supermarkten logo

Supermarkt ervaringen

Lees ervaringen van anderen over hun online supermarkt

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over boodschappen bestellen bij de supermarkten in Nederland. Je kunt hier alle reviews doorlezen over online boodschappen doen, maar je kan hier ook de reviews per supermarkt selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een de boodschappenservice van een supermarkt, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze.

Zeker als je nog twijfelt om een bestelling bij een supermarkt te plaatsen, kunnen reviews je vaak verder helpen. Veel mensen zijn je namelijk al voor gegaan en bestellen (met regelmaat) de boodschappen online en laten ze thuis bezorgen of halen de boodschappen zelf op. 

Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met bijvoorbeeld de levering van je bestelling, neem dan altijd eerst contact op met de klantenservice van de betreffende supermarkt. 

Ik heb al behoorlijk wat boodschappen gedaan via Appie. Ik ben tevreden over de manier van bestellen. Soms is het jammer dat bepaalde aflever momenten al vol zitten. Over de bezorgers (tot nu toe enkel mannen) ben ik over het algemeen ook tevreden. Vriendelijk en ze brengen het tot in de keuken. Ik voel me haast een klein beetje schuldig om anderen al mijn boodschappen te zien sjouwen, maar ik betaal er tenslotte ook voor. De app op de tablet heb ik nog niet geprobeerd.

Service
Prijs
Assortiment
Totaal
Ga naar pagina: