Online Supermarkten logo
Online Supermarkten logo

Kortingscode AH maaltijdbox

Kortingscode van €2.00

Helaas deze kortingscode is niet meer beschikbaar. Kijk bij ons overzicht voor kortingscodes die je nu wel kunt gebruiken.

Kortingscode voor online boodschappen bij Albert Heijn

Gebruik de actuele kortingscode 'AHBXX58' voor 2 euro korting op gerechten van de Allerhande Box. Bovendien hoef je geen bezorgkosten te betalen als je een maaltijdbox met 3 gerechten of meer toevoegt aan je bestelling. 

Direct kortingscode AHBXX58 gebruiken

Steeds meer mensen doen de boodschappen online en ervaren daar een groot gemak van.
Een grote speler op het gebied van online boodschappen doen is AH.
Albert Heijn heeft online een héél groot assortiment en ruime bezorg- en afhaalmogelijkheden. Toch zijn de servicekosten die je moet betalen bij een online bestelling (voor het verzamelen, inpakken en bezorgen van je boodschappen tot in de keuken) een reden voor sommige mensen om online boodschappen nog even uit te stellen. 

Maar wij hebben goed nieuws! Op onze site tref je actuele kortingscodes aan van AH waarmee je kunt besparen op bezorgkosten van Albert Heijn. Sommige kortingscodes zijn alleen geldig voor nieuwe klanten bij Albert Heijn, andere kortingscodes werken ook voor bestaande klanten. 

Hoe werkt de kortingscode van AH? 

Het toepassen van een korting op je online bestelling bij Albert Heijn werkt eenvoudig. Klik op de groene knop bestel gerechten uit de maaltijdbox naar keuze. Voer vervolgens de kortingscode in bij je bestelling. De actuele kortingscode kan je in onderstaande tekst vinden. De korting zal automatisch worden verrekend. Bovendien kan je ook extra boodschappen bestellen bij een maaltijdbox. Je hoeft dan niet te betalen voor de bezorging van je boodschappen. 

Supermarkt korting

Deze korting is van de supermarkt Albert Heijn.
Aanbieder logo Albert Heijn
Wil je meer weten over Albert Heijn klik hier voor de volledige informatiepagina.
Alle actieve kortingscodes bekijken, dat kan hier.